Hi, can somebody help me and have a look, whether th trnaslations are ok as they are?
More Menus will follow
Starter
Tomaten-Mozzarella-Sticks
Tomato-Mozzarella Sticks
Parmaschinken mit Honigmelone
Parma ham with honey dew melon
Gefüllte Tomaten und Champignonköpfe
überbacken mit Käse
Filled tomatoes with champignons au gratin
Ruccolasalat mit Tomatenwürfeln in Balsamicodressing
Rock lettuce with tomato cubes and balsamic dressing
Avocado-Garnelensalat mit Limonenvinaigrette
Prawn and avocado salad with lime vinaigrette
Soup
Minestrone- italienische Gemüsesuppe mit Kräutern
Minestrone – Italian vegetable soup with herbs
Main Course
Seezungenfilets auf Ratatouille
Dover-sole filets with ratatouille
Hähnchenbrust auf dreierlei Paprika in Sahnesauce
Chicken breast with 3 kinds of bell pepper and cream sauce
Blattspinat mit Gorgonzola überbacken
dazu Reis und Nudeln
Spinach au gratin with rice and noodles
Chiabatta
Desert
Käseauswahl
Cheese plate
Tiramisu
Tiramisu
Panacotta mit Himbeerspiegel
Panna cotta with raspberry sauce
God gave us two ears and one mouth, and most people haven't taken the hint.
Disclaimer: Alle meine Posts enthalten meine eigene Meinung.
Starter
Bunte Blattsalate der Saison mit Frenchdressing
Seasonal salads with French dressing
Flußkrebsterrine mit Cocktailsauce
Crawfish terrine with cocktail sauce
Ruccolasalat mit Basilikumdressing und Tomatenwürfel
Rock lettuce with tomato cubes and basilica dressing
Bunte Cocktailtomaten-Mozzarella-Spieße
Tomato-Mozzarella sticks
Am Buffet gebratene Garnelen mit zweierlei Saucen
Fresh fried prawns with 2 different kinds of sauce
Hausgebeizter Graved-Lachs mit Honig-Senfsauce
Homemade marinated salmon with honey-mustard sauce
Grönlandkrabbensalat im Essig-Öl-Dressing
Greenland crab salad with vinegar-oil dressing
Katenschinken mit Honigmelone
Westphalian ham with honey dew melon
Soup
Hochzeitssuppe mit feinen Einlagen
Wedding soup
Main Course
Zanderfilet gebraten auf Gemüsestreifen mit Kräutersauce
Fried zander filet with vegetables and herbal sauce
Roastbeef rosa gebraten mit frischen Champignons,
dazu Roquefortsauce
Roast beef with champignons and Roquefort sauce
Brot und Butter
Desert
Orangencreme in der Biskuitschale
Biscuit filled with orange cream
Weißes Mousse in einer Schokoladenhippe
White chocolate mousse
verschiedene Petits Fours
Assorted Petits Fours
God gave us two ears and one mouth, and most people haven't taken the hint.
Disclaimer: Alle meine Posts enthalten meine eigene Meinung.
I'm hungry from reading those, yummy
Starter
Bunte Blattsalate der Saison mit Frenchdressing
Seasonal salads with French dressing
Flußkrebsterrine mit Cocktailsauce
Crawfish terrine with cocktail sauce
Ruccolasalat mit Basilikumdressing und Tomatenwürfel
Rock lettuce with tomato cubes and basilica dressing
Rocca salad...basil dressing
Bunte Cocktailtomaten-Mozzarella-Spieße
Tomato-Mozzarella sticks
...skewers
Am Buffet gebratene Garnelen mit zweierlei Saucen
Fresh fried prawns with 2 different kinds of sauce
Hausgebeizter Graved-Lachs mit Honig-Senfsauce
Homemade marinated salmon with honey-mustard sauce
Grönlandkrabbensalat im Essig-Öl-Dressing
Greenland crab salad with vinegar-oil dressing
Katenschinken mit Honigmelone
Westphalian ham with honey dew melon
Soup
Hochzeitssuppe mit feinen Einlagen
Wedding soup
Main Course
Zanderfilet gebraten auf Gemüsestreifen mit Kräutersauce
Fried zander filet with vegetables and herbal sauce
fried pike filet
Roastbeef rosa gebraten mit frischen Champignons,
dazu Roquefortsauce
Roast beef with champignons and Roquefort sauce
Brot und Butter
Desert
Orangencreme in der Biskuitschale
Biscuit filled with orange cream
Weißes Mousse in einer Schokoladenhippe
White chocolate mousse
verschiedene Petits Fours
Assorted Petits Fours
Thanks a lot, but isn't a pike a "Hecht" ?
God gave us two ears and one mouth, and most people haven't taken the hint.
Disclaimer: Alle meine Posts enthalten meine eigene Meinung.
Crawfish terrine with cocktail sauce
--> it's cray fish
Fried zander filet with vegetables and herbal sauce
--> isn't it pikeperch if you use it in a menu instead of "zander"?
And "Ciabatta" without an "h" 😉
/e yes and pike is "hecht" not "zander"
right:
pike = Hecht
pike-perch = Zander
also "skewers" instead of "sticks"
Please write numbers as words and imho "kinds of" works, I personally use "variations of".
"Cubes" are kind of big - my dictionary recommends "diced tomatoes".
"Dover sole" is a sole from the British sea - Are you sure about that?
Imho is "Hochzeitssuppe" a german term - try to explain it like the Minestrone.
"Watch, learn and don't eat my cookie!" - Phoebe in Friends S05E14
"Aus Respekt vor dem Arbeitgeber erscheint man eine halbe Stunde vor Arbeitsbeginn, verbeugt sich vor dem Chef und nach Dienstschluss entschuldigt man sich, dass man nun gehen wird, und bedankt sich gleichzeitig, dass man heute arbeiten durfte ..." - Martin Schulz im Rolling Pin 07/2010 - (über das Arbeiten in Japan ...)