5 English buffet me...
 
Notifications
Clear all



5 English buffet menus  

  RSS
Andy
 Andy
(@andy)
Ehrenmitglied Mitglied

Hi, can somebody help me and have a look, whether th trnaslations are ok as they are?

More Menus will follow
Starter

Tomaten-Mozzarella-Sticks
Tomato-Mozzarella Sticks

Parmaschinken mit Honigmelone
Parma ham with honey dew melon

Gefüllte Tomaten und Champignonköpfe
überbacken mit Käse
Filled tomatoes with champignons au gratin

Ruccolasalat mit Tomatenwürfeln in Balsamicodressing
Rock lettuce with tomato cubes and balsamic dressing

Avocado-Garnelensalat mit Limonenvinaigrette
Prawn and avocado salad with lime vinaigrette

Soup

Minestrone- italienische Gemüsesuppe mit Kräutern
Minestrone – Italian vegetable soup with herbs

Main Course

Seezungenfilets auf Ratatouille
Dover-sole filets with ratatouille

Hähnchenbrust auf dreierlei Paprika in Sahnesauce
Chicken breast with 3 kinds of bell pepper and cream sauce

Blattspinat mit Gorgonzola überbacken
dazu Reis und Nudeln
Spinach au gratin with rice and noodles

Chiabatta

Desert

Käseauswahl
Cheese plate

Tiramisu
Tiramisu

Panacotta mit Himbeerspiegel
Panna cotta with raspberry sauce

God gave us two ears and one mouth, and most people haven't taken the hint.Disclaimer: Alle meine Posts enthalten meine eigene Meinung.

Zitat
Veröffentlicht : 24/02/2009 7:27 am
Andy
 Andy
(@andy)
Ehrenmitglied Mitglied

Starter

Bunte Blattsalate der Saison mit Frenchdressing
Seasonal salads with French dressing

Flußkrebsterrine mit Cocktailsauce
Crawfish terrine with cocktail sauce

Ruccolasalat mit Basilikumdressing und Tomatenwürfel
Rock lettuce with tomato cubes and basilica dressing

Bunte Cocktailtomaten-Mozzarella-Spieße
Tomato-Mozzarella sticks

Am Buffet gebratene Garnelen mit zweierlei Saucen
Fresh fried prawns with 2 different kinds of sauce

Hausgebeizter Graved-Lachs mit Honig-Senfsauce
Homemade marinated salmon with honey-mustard sauce

Grönlandkrabbensalat im Essig-Öl-Dressing
Greenland crab salad with vinegar-oil dressing

Katenschinken mit Honigmelone
Westphalian ham with honey dew melon

Soup

Hochzeitssuppe mit feinen Einlagen
Wedding soup

Main Course

Zanderfilet gebraten auf Gemüsestreifen mit Kräutersauce
Fried zander filet with vegetables and herbal sauce

Roastbeef rosa gebraten mit frischen Champignons,
dazu Roquefortsauce
Roast beef with champignons and Roquefort sauce

Brot und Butter

Desert

Orangencreme in der Biskuitschale
Biscuit filled with orange cream

Weißes Mousse in einer Schokoladenhippe
White chocolate mousse

verschiedene Petits Fours
Assorted Petits Fours

God gave us two ears and one mouth, and most people haven't taken the hint.Disclaimer: Alle meine Posts enthalten meine eigene Meinung.

AntwortZitat
Veröffentlicht : 24/02/2009 8:09 am
foreigner
(@foreigner)
Commis de rang Mitglied

I'm hungry from reading those, yummy
Starter

Bunte Blattsalate der Saison mit Frenchdressing
Seasonal salads with French dressing

Flußkrebsterrine mit Cocktailsauce
Crawfish terrine with cocktail sauce

Ruccolasalat mit Basilikumdressing und Tomatenwürfel
Rock lettuce with tomato cubes and basilica dressing
Rocca salad...basil dressing

Bunte Cocktailtomaten-Mozzarella-Spieße
Tomato-Mozzarella sticks
...skewers
Am Buffet gebratene Garnelen mit zweierlei Saucen
Fresh fried prawns with 2 different kinds of sauce

Hausgebeizter Graved-Lachs mit Honig-Senfsauce
Homemade marinated salmon with honey-mustard sauce

Grönlandkrabbensalat im Essig-Öl-Dressing
Greenland crab salad with vinegar-oil dressing

Katenschinken mit Honigmelone
Westphalian ham with honey dew melon

Soup

Hochzeitssuppe mit feinen Einlagen
Wedding soup

Main Course

Zanderfilet gebraten auf Gemüsestreifen mit Kräutersauce
Fried zander filet with vegetables and herbal sauce
fried pike filet
Roastbeef rosa gebraten mit frischen Champignons,
dazu Roquefortsauce
Roast beef with champignons and Roquefort sauce

Brot und Butter

Desert

Orangencreme in der Biskuitschale
Biscuit filled with orange cream

Weißes Mousse in einer Schokoladenhippe
White chocolate mousse

verschiedene Petits Fours
Assorted Petits Fours

AntwortZitat
Veröffentlicht : 24/02/2009 7:42 pm



Andy
 Andy
(@andy)
Ehrenmitglied Mitglied

Thanks a lot, but isn't a pike a "Hecht" ?

God gave us two ears and one mouth, and most people haven't taken the hint.Disclaimer: Alle meine Posts enthalten meine eigene Meinung.

AntwortZitat
Veröffentlicht : 25/02/2009 6:58 am
cyphlor
(@cyphlor)
Demi-Chef de rang Mitglied

Crawfish terrine with cocktail sauce
--> it's cray fish

Fried zander filet with vegetables and herbal sauce
--> isn't it pikeperch if you use it in a menu instead of "zander"?

And "Ciabatta" without an "h" 😉

/e yes and pike is "hecht" not "zander"

AntwortZitat
Veröffentlicht : 25/02/2009 1:27 pm
Alex
 Alex
(@gastro-alex)
Chef Moderator

right:
pike = Hecht
pike-perch = Zander

also "skewers" instead of "sticks"

Please write numbers as words and imho "kinds of" works, I personally use "variations of".

"Cubes" are kind of big - my dictionary recommends "diced tomatoes".

"Dover sole" is a sole from the British sea - Are you sure about that?

Imho is "Hochzeitssuppe" a german term - try to explain it like the Minestrone.

"Watch, learn and don't eat my cookie!" - Phoebe in Friends S05E14

"Aus Respekt vor dem Arbeitgeber erscheint man eine halbe Stunde vor Arbeitsbeginn, verbeugt sich vor dem Chef und nach Dienstschluss entschuldigt man sich, dass man nun gehen wird, und bedankt sich gleichzeitig, dass man heute arbeiten durfte ..." - Martin Schulz im Rolling Pin 07/2010 - (über das Arbeiten in Japan ...)

hotelfach.de - Gastro-Community und -Fachwissen

AntwortZitat
Veröffentlicht : 02/03/2009 12:41 am





Share: